torsdag, december 05, 2013

Stormvindar

Blev väckt vid sextiden i morse av att det ringde länge och mycket på porttelefonen, jag trodde det var nån som ville sova i trapphuset men det visade sig vara Mårten som låst sig ute. Det blev en något förvirrad start på dagen, men jag kom iväg till Lund för att föreläsa (abstrakt expressionism mer än nåt annat stod på schemat). Tog mig sedan hem så snabbt som möjligt för orkanen Sven var på väg in och nu (några timmar senare) så blåser det och regnar som bara den. Nå jag behöver inte gå ut, jag har några entrecôter och ett juste rödvin hemma och kan glädja mig åt en slö kväll. Fre-söndag så ska det rättas tentor, något som är utmattande men iaf lite behagligare än att trängas med julhandlande skåningar. Så jag har livet uträknat åt mig en tid framöver och det inkluderar inte särskilt mycket utomhusaktiviteter - så det kan blåsa på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar