onsdag, december 18, 2013

Föreläst

Så var årets föreläsningar klara, i morgon åker jag till Louisiana med mina studenter och de jobbar på att skriva en av sina tentamensuppgifter (medans jag äter lunch och ser på konst) och sedan är det inte många plikter kvar på jobbet för i år. Hann med att köpa de sista nödvändiga julklapparna idag, vilket blev såväl bra som ostressat när jag väl kom på vad jag skulle göra. Tid att förbereda julen i helgen; jag vill ha en gran! Tid att koppla av dessutom, i flera veckor.

Dagens stoltaste ögonblick; utvärderingsresultat från UKÄ (man kan säga mycket om hur de utvärderar men resultaten blir viktiga när de publicerats); vår kandidatkurs fick betyget hög kvalitet och masterprogrammet fick toppbetyget mycket hög kvalitet. Så ska det låta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar