måndag, december 09, 2013

Delta Machine Tour

Dags att sluta jobba, äta en smörgås, stryka en lämplig skjorta och ge sig ut till Hyllie för att se Depeche Mode på Malmö Arena; det är skönt att ha dem på 5 minuters avstånd. Köpte biljetter en varm sommarkväll när Fuffy, Lyly och jag drack lite vin på gården (det var stjärnklart och vackert och mängder av gapskratt), nu är det kallt och blött. Fluffy skulle ha följt med men han är sjuk och Lyly har fått hans biljett istället; skönt att ha vänner som har liknande intressen som en själv. Ingen aning om vad jag kan vänta mig för jag har aldrig sett Depeche live, men jag har gillat dem sen första gången jag hörde de tre första sekunderna av Just can't get enough, å en snabb googling visar att detta är en ofta utsåld turné med väldigt bra recensioner så det blir säkert mycket underhållande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar