tisdag, december 03, 2013

Mitt i jobbet, hela dagen

Så är jag mitt inne i det 1900-tal som en gång lockade mig till konstvet, det känns så behagligt att ägna dagarna åt att prata om det som intresserar mig mer än något annat. Inte för att jag ogillar de andra delarna av mitt jobb, men det här är liksom hemma. Efter att ha föreläst om Duchamp och en hel del expressionism, dada och surrealism så hade jag en övning på Skissernas museum med mina studenter och de gjorde verkligen bra ifrån sig. Fint att ha med kollegan Ludwig den här gången, har har ju arbetat på skissernas och kan samlingarna så mycket bättre än mig. Dessutom hann jag med lite kaffe och en promenad med Leif Holmstrand efter jobbet, vilket alltid är ett nöje (även när min kropp bara vill sova en halvtimma eller så).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar