tisdag, april 20, 2010

100 km på 30 dagar

Det har blivit lite löjligt mycket löpning här på sistone, men det har varit något som roat mig mycket. Varav hjärtat är full och allt sånt.
Garminklockn tillåter en att sätta upp egendefinerade mål för sin träning och flera gånger har jag satt upp målet 100 km på 30 dagar; idag nådde jag för första gången det träningsmålet och jag är mycket nöjd med mig själv. Visserligen regnade det hela eftermiddagen, men jag väntade ut det och dessutom hade jag stora sår på fötterna efter helgens långrunda men compeed är kemiindustrins gåva till långdistanslöparen, så jag tog mig samman och kom ut. Å det gick, jag gjorde det. 10 mil löpning på en månad, nu får broloppet bli nästa mål.
Jag ska duscha och äta kvällsmat. I morgon blir det gymmet igen, men sen vidtar vila - 4 dagar i Berlin med andraterminsstudenterna; mycket mer snack om konst, design och arkitektur, förhoppningsvis en hel del god mat men ingen träning. Det är skönt det med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar