söndag, april 11, 2010

Mer rännande

Det är mycket behagligt att ha fått in lunken i löpandet, tankarna flyter friare och kroppen känns så funktionell. De nya skorna fungerar fint; jag får blåsor på två ställen, men de är mycket små och oproblematiska så jag tror att de bara är en tillvänjningsgrej; jag har fått mycket värre av andra nya par skor. Inläggen är underbara, det jag tidigare trott varit träningsvärk i underbenen är nu helt borta. Så om löpning gör ont i benen kan jag glatt råda alla och envar att snacka med folk på Löplabbet Malmö, jag är en mycket nöjd kund.
Dagens runda skulle vara en halvlång runda i långsamt tempo, jag satte garminklockan på 5,40 min/km, men trots att jag tyckte jag höll igen och tog det lugnt så gick det fortare än så. Jag sprang 9 km, det var en rimlig runda med tanke på att jag vill vänja fötterna vid skorna gradvis. Vädret är perfekt för löpning, ljummet, molnigt och med lite vind.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar