måndag, april 12, 2010

Plats, poetik och politik: samtida konst i det offentliga rummet

Idag fann jag denna bok i mitt postfack, jag har skrivit ett ganska kort kapitel i den om konst och konster på internet. Boken är väldigt snygg och är gjord till en lång utställning på Skissernas museum i Lund.
Jag blev ombedd att skriva den texten i slutet av förra sommaren och i slutet av september skickade jag in den andra och slutgiltiga versionen till redaktörerna. Så att se boken och läsa texten igen är en udda grej, jag hade hunnit glömma den och när den är snyggt satt och finns där på papper med illustrationer så är den något annat. Den är smartare än jag kände mig när jag skrev den, det är ofta så.
Riktigt nöjd är jag med att se denna illustration, en skärmdump på min djupt dysfunktionella bögfamilj i Sims 3, som en inledning till texten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar