måndag, april 26, 2010

Berlin 2010

Så var jag, Måns och alla studenterna tillbaka från årets Berlinexkursion; allt avlöpte väl och vi såg mängder av ting. Vi kom hem sent, 01.30, det ska vi ordna bättre nästa gång. Bästa utställningen fanns på KunstWerke; polsk samtidskonst och Yael Bartanas Mur i wieża (Mur och torn) kommer jag att minnas mest av allt från denna resan tror jag. Nytt för i år var en avslutande dag på sansoucci och det var mycket fint; Måns och jag tog det lugnt och såg en del, vi hoppas komma tillbaka fler gånger för att se mer av palatsen. Hamburger Banhof höll stängt för omhängning, det var synd men annars gick allt efter planerna. Massor av bilder finns tillgängliga, inga av dem tagna med seriösa avsikter ety alla är tagna med hipstamatic på min iPhone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar