torsdag, september 23, 2010

Drömtid månne?


Dagen rullar på och bort och jag får inget gjort. Inte så underligt, jag har jobbat mycket de senaste veckorna utan rast, så jag behövde en dag utan. Har ju inte ens kunnat träna något den senaste veckan, men idag var jag på gymmet igen. Det är ett problem där; det är så skönt att ta cykeln till Lund men samtidigt går det inte att springa några långa rundor efter de milen. Energin eller kroppen räcker inte riktigt till. Men nu har jag inget långlopp inplanerat förrän nästa säsong så det är lugnt så länge jag bortser från njutningen i att springa långt och länge. Jag får väl hitta en lösning, jag brukar göra det. Å så kan jag springa långt på helgerna, iaf ibland. Men nu på lördag är det Kulturkalas i Lund (fd kulturnatten, fjabbigt nytt namn, vem kom på att byta det?) och jag ska prata om dildodesign (i 10 min) och visa konstvideo. Gallerinatt i Malmö samtidigt, även den krocken är en idioti, det finns mer jag vill se i Malmö än i Lund, men nåt val har jag inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar