torsdag, september 09, 2010

Jobb vid skrivbordet hemma

Mycket förberedelser inför Rom idag, bara lite avhandlingsarbete, men det lilla var en lösning på en knut i texten jag grunnat på. Begreppet "assets" (dvs tillgångar) är en bra länk mellan konst och datorspel, och det ligger som en av flera centrala problem inom digital kultur. I övrigt så måste jag se till att hålla tankarna klara kring mina fyra teman så att rätt resonemang hamnar i rätt fält. Det låter enkelt och det ska se enkelt ut när texten är klar, men det är banne mig inte enkelt att tänka och skriva så.
Lunch från Salad and smoothies, kvällsmat på Asien. Vad kan jag säga? Jag hade en lat dag vad det gäller matlagning. Vietnamesisk oxköttgryta på Asien, den var subtil och väldigt smakrik.
Halvmara på söndag i Köpenhamn, jag kan inte säga att jag känner mig preparerad - men jag vet att jag klarar det. Jag var iaf inom löplabbet och köpte några kolhydratbars och en sockergel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar