lördag, september 11, 2010

Shoppingtur

Jag behöver ibland kunna klä upp mig lite och det är inget som faller sig lätt för mig. Jeans och en skräddarsydd skjorta är ok, men kostym får mig att känna mig väldigt utklädd. Kompromissen är då en kavaj, men de är inte lätthittade. Jag vet eftersom jag hållit ögonen öppna ett bra tag. Bra kavajer är dyra prylar, och jag lägger inte tusentals kronor på nåt som inte sitter som det ska. Så rotade jag runt på myrorna idag och fann en Oscar Jacobson-kavaj, i ylle, som satt som den skulle och som var i mycket gott skick, den kostade 300 kronor. Så det kvittar om jag inte trivs i den, det var ändå ingen stor utgift. En ny kavaj från samma företag kostar 10 ggr mer, jag kollade runt i några butiker. Sen kan man säkert ta bättre bilder än såhär, men det orkar jag inte - jag lagar mat samtidigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar