måndag, september 06, 2010

Ner i texten

I några dagar har jag tassat i cirklar kring mitt avhandlingsmanus, jag har läst en del av den litteratur jag använder. Jag har ritat mindmaps över vad jag vill ha sagt. Jag har läst i olika tidskrifter efter uppslag. Så i morse var det till sist tid att ta mig in i texten och arbetet med den igen. Det är en aningen ömtålig process, jag vill vara säker på att jag begriper hur jag tänkt men också dra nytta av den överblick jag kan få med lite distans till förra omgången av skrivande. Det går bra, och bitvis är jag mycket nöjd med vad jag ser i mitt manus. Andra delar får mig att vrida mig av plågor, och jag satte mig med en penna och började redigera. Där är jag just nu, inne i texten som redaktör. Kort koll och jag fick skicka efter en bok, Katie Salens Rules of Play från Amazon. Som om jag inte hade nog på min läslista redan då.

Gårdagens kvällsmat, just nu behöver jag lunch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar