torsdag, september 02, 2010

Jag kör på

Cykeln till jobbet är en hit; igår morse var det dimma och solsken och dessutom soluppgång. Det skånska landskapet blev till något vagt japoniserat kulisslikt; gråblått och ett vasst ljus, små små vattendroppar som kondenserar på hårstråna på handens ovansida.
Det kräver lite självdisciplin för att ge sig ut och springa nån mil eller ta ett pass på gymmet efter 4 mil på cykel, men egentligen är det inga problem.
Med radions P1 på iPoden så har jag dessutom nöje på turen. Strax dags igen, jag ska in till Lund och ge feedback på några skrivuppgifter. Sen är det några dagar för forskning, tid att börja skriva igen. Det är aningen många trådar i huvudet som jag behöver få ordning på och ner i text, men det är ju också ett ställe att börja. Jag har lön för att skriva och tala, det är fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar