söndag, september 12, 2010

Powerade København halvmarathon

Hemma igen efter att ha sprungit årets andra halvmara; sluttiden den där gången blev 1.54 h (det betyder på 1729:e plats av ca 6000 löpare). Inte illa alls, jag var inte toppladdad inför start, men jag hakade på farthållarna för 1.55 och höll mig vid dem fram till de sista kilometerna. Det var roligt att springa inne i stan, mycket att titta på längs med vägen. De första tio km gled bara förbi som sightseeing, efter 13 fick jag en edorfinrush som gjorde det än roligare att springa. En dj vid Nyhamn spelade "Don't stop til you get enough" det gav också mer fart. De sista tre km var tuffare, man passerar målområdet men viker av för en extra tur och benen började kännas stumma. Men det gick på vilja och det var skoj. Mårten tog bilder så det kommer nog upp nån sån lite senare idag. Garmin connect krånglar med mina datafiler, så jag kan inte se hur jag sprungit, inte än iaf.
Nu blir det inte fler lopp i år, men jag funderar på vad jag ska springa 2011, Göteborgsvarvet kanske?

Edit: killen som kom 4:a i loppet bloggar om sin upplevelse av det också. Han springer lite tuffare än jag och mycket mer rutinerat, om man så säger. Men jag tyckte det var roligt att läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar