torsdag, maj 31, 2012

After Dark


Jag vad ska man säga? Jag kan berätta att det var roligt, bitvis väldigt roligt. Att det såg ut som After Dark alltid gjort. Att det var Lindarw/Babbsan nu, ingen Flinkman längre. Att jag aldrig förr sett så otighta dansare på stora scenen, men att det kvittade för de var ohyggligt vältränade, avklädda och snygga.
Det var dragshow med stora resurser, men fortfarande dragshow vilket känns aningen gammalt, eller mellan varven nostalgiskt. Publikens medelålder var hög, men jag tror att många var bögar/flator. Ett sexitiotalsnummer i början var snyggt koreograferat, en parodi på Ranelid var rotfl:ig.
Kort sagt, det var den bästa dragshow jag sett eller iaf den proffsigaste. Jag skrattade ofta och mycket men jag var aldrig imponerad på allvar. Lindarw har en sjutusan till utstrålning då, det märktes hela tiden och i princip är det ju bara charmigt att se dragshow, som en gång var hemligt och konstigt bli till massunderhållning. Operan var i princip full, det är den allt för sällan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar