torsdag, maj 10, 2012

Födelsedag

Det blev en sorts firande helt spontant, ett mycket stillsamt sådant i och för sig men ändå. Jag är rörd. Först och främst en massa grattis per facebook och qx; det är alltid fint att höra av vänner från när och fjärran. Å så en massa sms och en och annan hälsning över WhatsApp och e-post. En del ringde, några av dem sjöng födelsedagssånger på olika språk. Och några kom med presenter, vilket är ganska överväldigande. Åtminstone jag förväntar mig inga sådana nuförtiden, så överraskningseffekten är stor. Tack alla för alla vänliga hälsningar, tack Paddy för "21 Bacon Dessert Recepies" av Diane Dixon (jag ska provlaga!), Tack Leif för "Domningskanten" jag ser mycket fram emot att läsa den, tack Lyly för operabiljetterna (vi ska ha mycket skoj där) och tack Mårten för kaffekvarnen, nu får jag leta goda kaffebönor (allt som har med mat att göra är alltid underbart)! :D
Ni är så rara allihopa, vad gjorde jag utan er? Jag borde bjuda på vin och på tårta, men det får bli en annan gång för jag hade just inget planerat i år. Fast kaka fick jag ändå eftersom Mårten kom med sådan! Det är gott att fylla 46, jag unnar er alla att nå hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar