onsdag, maj 16, 2012

Onsdagsopera

Det är dags för CarmenMalmö Opera, jag ser fram emot några timmar långt borta i musiken igen. Dessutom är det långhelg, fyra dagars ledighet så jag har massor av tid att hjälpa Leffe, läsa, träna, springa och dricka vin. Å så är det äntligen dags för noma på lördag!
Anmälde mig i förmiddags till Göteborgsvarvet 2013, skam den som ger sig! Nu har jag en tid från i år och kommer i en tidigare startgrupp (jag gissar i en med de som sprungit på 2-2.15 h), så det bör inte vara lika många promenerande människor i spåret framför mig. Återstår att träna mer i backar under året som kommer, och att hålla fart på löpträningen så jag får mil i benen.
Att jag har det i mig ska jag undersöka redan under Malmö halvmarathon i augusti. Innan dess är det Malmömilen om precis en månad idag, det är ett skoj lopp det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar