måndag, maj 07, 2012

Måndagsexemplar

Ja ett måndagsexemplar av antingen mig, livet eller denna måndag. Upptäckte att det fanns en konstighet i schemat för kursen där jag undervisar just nu; först var det panik och "vad ska jag göra nu" men efter lite morgonkaffe så hittade jag en lösning som gjorde kursen lite bättre än den var innan. Det kräver en del jobb, men det är kärt arbete. Väl på jobbet så strulade all datorteknik med mig, men jag fick jogga runt och samla ihop saker och kopiera filer för att få igång det. Sen blev det bättre; lunch med Leif och Max Kolmisoppi på konsthallen och en kort tupplur gjorde mig redo för en lång eftermiddag och kväll med jobb, jag skriver en föreläsning.
Så det har varit en besvärlig dag men allt löser sig bara jag får grotta ner mig lite i arbete och alla detaljer som hör till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar