tisdag, maj 08, 2012

Duggregn och mer föreläsning


Föreläste i morse, om Bauhaus. En gång för vad som nu känns som mycket länge sedan så var design för mig två ting; bauhaus och Ettore Sottsass. Det är inte riktigt så längre, men jag har fortfarande ett intresserat förhållande till bauhaus.
Lunch var en smörgås från Widerbergs, på vägen till gerdahallen där jag köpte den noterade jag att man var igång med att schakta kring vad som ska bli min nya arbetsplats (om två år eller så), det blir nog bra det med.


Eftermiddagen gick åt till en powernap, men mest till att skriva klart en föreläsning till i morgon. Vid sjutiden var jag färdig och kunde ge mig ut på en inte särskilt snabb löprunda, idén var enbart att sträcka lite på benen efter Lundaloppet och innan Göteborgsvarvet. Det var behagligt ute trots några regnstänk. Livet är ganska så gott just nu! Noma har bekräftat att de mottagit min bekräftelse inför nästa vecka, biljetter är fixade till Göteborg, lillebror är vidtalad så de vet när jag kommer och i morgon är det ett oväntat extra seminarium med Penny SparkeForm/Design Center i Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar