tisdag, oktober 30, 2012

Färdigfixat (så här långt)

Så har jag haft fotograf här och nu ska mäklaren omvandla bilder och fakta till säljande text och en rimlig beskrivning. Det var mycket att städa undan men å andra sidan så var det lättjobbat för fotografen (och innan honom också för flyttkillarna). Det är kalt och lite opersonligt, och väldigt ljust. Brutus har bestämt sig för att bo i sängen som är den enda plats där det är lite mysighet kvar. Det här kommer förhoppningsvis att bli utmärkt, även om det känns lite fjabbigt att köpa äpplen och blommor för att ställa fram samtidigt som jag gömmer diskställ och tandborste. Men det finns en plan; bort med det personliga och privata och fram med det generellt hemlika. Den som köper vill köpa ett nytt hem åt sig själv, inte mitt specifika hem.
Jag har också i min hand ett undertecknat kontrakt på den nya lägenheten, så nu är de stora tingen ordnade. Ingen möjlighet att backa ur den här flytten längre, det är mycket bra.

Det här är mina egna mobilbilder, inte något ett proffs tagit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar