måndag, oktober 22, 2012

Lägenhetsvisning

Så var jag och tittade på lägenheten på Rådmansgatan 11, det är en vindsvåning med många märkliga prång och vrår, allt annat än fyrkantig och med vitmålade tegelväggar och takbjälkar. Nära 5 meter i takhöjd mitt i och med en halv övervåning med lagon plats för ett litet bibliotek och ett arbetsrum. Inga stora fönster, men massor av charm. 66 kvadratmeter för 7453:- i månaden, som hittat. Bussar och Station Triangeln precis utanför dörren, så det är inte ett lugnt område men vad gör det när jag är på 4:e och 5:e våningen ovanför alltihopa och pendlandet till Lund blir snabbare & enklare. Jag har tackat ja och om allt stämmer så är jag nummer två i kön nu och om den andre killen som var med på visningen tackar nej så är den min. Då så blir det till att jobba lite, den här lägenheten ska säljas och jag ska hitta en flyttfirma. Jag håller tummarna, det kan bli inflyttningsglögg redan i december. Sen var jag på vårdcentralen och tydligen har jag svinkoppor, så nu ska jag äta antibiotika.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar