onsdag, oktober 24, 2012

Mycket som ska bli gjort

Så har jag skrivit kontrakt med en mäklare och bokat en flyttfirma. Det blir lite invecklat med att först transportera en del av bohaget till magasin och sedan en månad senare transportera allt till den nya lägenheten, men allt för att underlätta försäljningen. Så en del möbler och nästan alla böcker och bokhyllor ska på lagring ett slag så att spekulanter kan se hur själva lägenheten ser ut.
Canal digital abonnemanget är uppsagt, men det är det tre månaders uppsägningstid på (snålt av dem, så där köper jag aldrig mer något) och el-avtalet är nästan flyttat (jag hade inget namn på den nya adressen att flytta till men det löser sig snart). Nu skulle jag bara väldigt gärna skriva på hyreskontraktet också, även om det mest är en formsak. Lägenheten ska städas och fotograferas, jag ska undervisa först i Köpenhamn och sedan i Paris och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna lösa saker med försäljning och flytt på distans, men det får gå det med. Allting går.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar