tisdag, oktober 23, 2012

Lägenheten är min!

Nu blir det till att hitta en smidig mäklare, och eftersom jag varit ordförande i huset i flera år så vet jag vilka som har varit snabba och raka att ha att göra med. Så jag hoppas att Östergården kan ta sig an min försäljning. Å så ska jag boka en flyttfirma. För jag fick lägenheten på Rådmansgatan! Senast jag flyttade var i december 1987, då flyttade jag in här på S:t Knut. Nu är det dags att efter 25 år flytta ut igen. Så mycket har hänt här under denna tiden, den större delen av mitt liv har utspelat sig här så det är hög tid att byta scenrum och se vad som händer.

Edit: Här finns lite av husets historia, byggherren hette Axel Stenberg, jag flyttar in mot stan och bakåt i tiden!

Äldre foto, min ingång t.h.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar