torsdag, oktober 25, 2012

Massor

Tre timmars föreläsning, två timmars gruppövning; nu känns det att jag jobbar igen! I morrn ska jag till Köpenhamn och stadsvandra med våra studenter (lunch bokad på Aamanns igen, förstås). I morse ringde MKB, jag ska skriva kontrakt på måndag. Det är egentligen lite vansinne att sätta igång alla andra processer (försäljning, flytt) innan den saken är gjord men jag vet hur en kreditupplysning på mig ser ut så jag körde på. På tisdag kommer fotografen så i helgen ska alla böcker och bokhyllor och en del möbler ut, inte för att styla lägenheten men för att en köpare ska kunna se lägenheten utan att alla mina möbler står i vägen, det är trots allt väggar och rum som de ska köpa. Det är mycket att fixa men mest smådetaljer; som att köpa ett överkast i helgen. Hemtex eller ikea? Vem vet, jag har inte använt ett överkast sen jag bode hemma. Jag längtar ills det här är över och till min nya bostad; det händer att jag ger mig ut på promenader bara för att gå runt lite i området där den ligger.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar