fredag, oktober 26, 2012

Stadsvandringar i Köpenhamn

Lång dag i Köpenhamn, Cecilia och jag stadsvandrar med våra grundkurs-studenter, ca 80 av dem i två omgångar och Måns har den andra halvan på SMK. Framåt eftermiddagen var det rejält kallt och blåsigt. Hela dagen går åt, men jag fick en fin lunch på Aamanns; smörrebröd av bästa sort om än utan en öl (ingen alkohol med penicillinet).
Hade på känn att något till sist måste misslyckas med allt flyttplanerande (och mer kommer att missas framöver), kommer hem och upptäcker att jag inte fått några kartonger levererade från Nettoflytt, de måste jag ha under helgen för att kunna magasinera prylar (de hämtar på måndag morgon igen) så att allt är klart för fotografen som kommer på tisdag. Så jag ringer kolugna Nettoflytt kl 17 en fredagskväll och 30 minuter senare har jag kartonger!
Missade Länsförsäkringars telefontid med 2 minuter så jag hann inte ordna allt med dem, får ta det på måndag. De ska informeras om magasinering, och jag måste justera min hemförsäkring. Det borde gå att lösa på några minuter i telefon. Så i helgen måste jag packa, städa och köpa det där överkastet. Jag har en förkänning om en månad av "hela havet stormar".

Cecilia talar om stadsmurar och tomter, i Kongens Have

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar