onsdag, november 21, 2012

Gul dag

Föreläste, 1800-talskursen är snart slut; i morrn är det dags för den sista föreläsningen och en hemtenta att dela ut. Den ligger på min låsta och krypterade hårddisk på jobbet och väntar. Stack hem vid lunchtid för att sätta mig med schemaläggning och lokalbokning för våra grundkurser. Tre timmar tog det och jag var ett underverk av koncentrerad disciplin. Det är lätt att nörda ner sig i systematiken i det hela i en ganska tömd lägenhet där datorskärm med schema och lokalbokningsprogram är det enda att se, kaffekopp inom räckhåll. Antagligen krävs det justeringar, men på det hela taget så är det klart och i god tid dessutom.
Pratade med mäklaren efter att jag gymmat. De som är intresserade vill ha mer tid att tänka över det hela. Jag förstår dem, det är ett stort beslut att köpa en lägenhet och när man läser tidningarna så finns det många faktorer att väga in, å ena sidan så är det ekonomiska läget osäkert men å andra sidan har det aldrig varit så möjligt att göra fynd som nu. Min lägenhet går ju till fyndpris, det vet jag - men det återstår att se om någon köpare ser det och slår till.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar