onsdag, november 07, 2012

Hemma igen, nu blir det åka av!

Kom hem i går kväll och hann göra en presentation inför dagens Pedagogiska inspirationskonferens, som jag deltog i (jag, Cecilia och Måns hade ett paper med). Genom fönstret till konferenslokalen kunde jag skymta det som ska bli vår nya arbetsplats från och med 2014, än så länge är det bara ett befintligt hus, en massa armeringsjärn och byggbodar, det kommer att bli ganska annorlunda med tiden.  Det finns en viss visuell likhet med det hus jag ska flytta till i Malmö, det är väl det som är synkronicitet. I morgon börjar jag undervisa på vår nybörjarkurs och sedan rullar det på med de  studenterna fram till mitten av april (iaf med de av dem som väljer att fortsätta nästa termin). Så jag fick ta mig samman, sköta en massa administration (allt är inte klart, det verkar det aldrig bli) och planera de närmaste veckornas arbete. Parallellt med det så ska jag hålla lägenheten presentabel för visningar och hinna md all administration av min egna privata flytt, lite drygt 3 veckor kvar dit. Det är ganska tajt, men än så länge har allting gått min väg och jag har inte stött på några allvarliga problem. Låt det nu bara fortsätta på det viset!

Nuvarande Zoofysiologen som ska bli LUX 2014,
en ny tillbyggnad ska byggas genom och kring de existerande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar