onsdag, november 14, 2012

Mer lägenhet

Tror jag blivit klar med det allra mesta av sorteringen av mina prylar, källaren är avklarad och lägenheten med undantag för skafferiet och några köksskåp. Har bokat en liten minlastbil för att ta skräp till återvinningscentralen, Lyly ska köra. Hoppas fortfarande på att få nycklar till den nya lägenheten på fredagen den 30:e, och inte måndagen den 3:e, men ännu är det lite tidigt att ringa MKB och höra mig för. Den viktigaste administrationen är fixad, återstår att slå på ström i den nya lägenheten, dvs ett telefonsamtal med e-on, komma överens om tider med nettoflytt och så till sist, om lite drygt en vecka att packa det sista. Det är lugna puckar så långt.
Försäljningen av lägenheten rullar vidare, flera intressenter på två olika visningar i helgen och signaler om kommande bud från de som redan varit på visning. Jag tror att också det löser sig. Mitt utgångsbud ligger en bit under lägenhetens verkliga värde men inte mer än att jag säljer den till det priset om det skulle bli så. Men självklart så hoppas även jag på några vårdslösa stressade mångmiljonärer som börjar bjuda över varandra i ett rasande tempo, vem gör inte det? Jag och Brutus har vant oss vid livet i den visningstomma lägenheten, men jag skulle aldrig kunna leva riktigt så här asketiskt.
På fredag ska jag undervisa och tentera studenter i Köpenhamn, bord är bokat på Aamanns som vanligt och jag ser fram emot vad jag nu ska få till lunch där, råbiff kanske den här gången, den är min favoritanrättning hos dem (såvida man inte har tid med hela den långa lunchen/frokosten för två, för då måste man beställa den).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar