söndag, november 25, 2012

Inte helt frivillig hemmahelg


Måste ha ätit något olämpligt, eller fått nån slags bakterier i mig någonstans ifrån för helgen fick jag tillbringa hemma magsjuk. Jag ska bespara er alla detaljer, men det var inte chrons utan nåt mer hastigt passerande. Jag är väldigt glad att jag har fixat 95% av allt som ska fixas innan flytten i god tid i alla fall, för den här helgen blev det mest sömn, tv, te, smörgåsar och tv-spel (började om på Metroid Prime: Corruption, hade glömt vilket fint spel det är). Det är också väldigt skönt att inte ha en fullspäckad vecka framför mig; tre föreläsningar och några mötet, ett schema att lägga och en del kursplaner+litteraturlistor att se över, lugna puckar med andra ord.
Så hoppas jag att höra av MKB i morgon och att de kan ge mig nycklar på fredag och inte på måndag för allting blir så mycket lättare då. Om inte så lär jag hålla på att packa upp lådor på julafton för efter nästa helg så blir det åka av på jobbet, det är dags att köra för fulla muggar med föreläsningar och tentarättning parallellt i ett tight schema.
Längtar efter att flytta nu, eller jag längtar efter förändring och efter alla mina möbler och böcker. Jag vet nu helt säkert att vitt och minimalistiskt (aka omöblerat) inte är min grej. Det gör sig bra på bild, men det är inte skoj att leva i. Inga bud på lägenheten ännu, det borde oroa mig men gör det inte. Det blir några tusen extra i utgifter varje månad med dubbla bostäder, det kan jag ta även om jag kan ha mer skoj för de pengarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar