måndag, november 19, 2012

Ok, konsumtionsbegär då

Just nu så kan jag inte köpa några prylar, behövda eller inte, för jag har dubbla hyror att betala fram tills jag sålt lägenheten (eller hyrt ut den om det nu skulle bli så), men om jag kunde så skulle jag nog kasta mig efter en ny Wii U, även om vanligen pålitliga spelsiter som Kotaku rekommenderar att vänta ett par månader för att se vad det blir av deras tv-tjänster. Jag är inte så intresserad av mer TV, men av fler Nintendospel. För många år sen då den senaste generations konsoller dök upp så var Wii den enda jag ville ha och alla justa spel dök upp där och ingen annanstans. Generationen dessförinnan var det PS2. Så det lär bli en Wii U, men först framåt våren nån gång för jag har inte råd om det ska bli nån slags jul här. Nåja, jag slipper iaf jaga efter den när den släpps.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar