tisdag, juni 10, 2014

Det där med att sitta still

Håller mig hemma och stilla idag. Gårdagens kirurgi visade sig vara ganska smärtfritt också när bedövningen släppt, men det är lämpligt att inte flänga runt. I morrn lär det bli jobb igen, även om jag inte kan springa omkring en massa. Jag har Kalle och Hobbe i tre band att roa mig med, och när jag inte läser det så läser jag Penny Sparkes As Long As It's Pink, the Sexual Politics of Taste. De två talar till varandra på konstiga sätt (inte så att det går att göra något av, men det håller mig underhållen). Utomhus är det högsommar. Utöver det så sitter jag och kollar på saker att köpa; Kashmere-tröjor från Uniqlo (det är 30 grader ute, ylletröjor får vänta till hösten) eller en ny ljudanläggning (det finns en ok sådan hos HiFi-klubben som också har en blurayspelare jag funderar på). Kläder är enkelt, teknik är så mycket besvärligare att köpa; å ena sidan så behöver jag inte någon särskilt avancerad anläggning, å andra sidan så har jag en del krav på teknik, nätverk, etc och jag vill ha bra ljud men inte lägga ut pengar för mer än det jag behöver. Mest är det bara dagdrömmar, jag sitter här och funderar var jag ska hänga tavlor, vad jag kan behöva i framtiden och sådant. Så visst, jag behöver absolut komma tillbaka till jobbet & gymmet & löpningen, det kan inte ta så många dagar. Tills dess, böcker, datorn och en jämn ström av kaffe och smörgås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar