onsdag, juni 11, 2014

Uppdatering; omskärelse

Inte mycket att säga, tillbringade måndag och tisdag i stillhet hemma, jobbade idag. Det är svullet och ser hemskt ut, men det gör inte ont, snarare att det svider och känns irriterat ibland. Alltsammans förlöper som väntat och utan komplikationer. Jag trodde det skulle göra ont på allvar ett tag efter att ha pratat med några vänner som gjort samma sak, men det blev inte så för mig. Det var jobbigt att ta sig till och från jobbet; jag går ogärna omkring i vanliga byxor (och jag jobbar inte gärna i mjuka träningsbyxor). Så jag hoppas kunna få en del jobb gjort hemifrån och åka in igen först nästa vecka för de sista fyra dagarna innan vi låser dörrarna och slår igen. Tur att jag fick mycket gjort idag. Här är en bild på Brutus som omväxling.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar