onsdag, juni 18, 2014

Semester!

Så börjar semestern, en dag tidigare än planerat eftersom huset är tömt och packat. Den 11 augusti ska jag vara tillbaka, då i LUX och inte i Josephson. För 17 år sedan var jag med om att flytta hit, nu flyttar vi ut. Allt förändras och förblir ändå likadant. Vi samlades en sista gång i parken vid donavit för att dricka ett glas champagne (eller 2, 3...) med tilltugg och hålla smärre tal. Jag ser fram mot ledigheten, men jag ser lika mycket fram emot att få börja igen i LUX - jag älskar mitt jobb varenda dag, och går fortfarande dit med ett leende på läpparna också den mörkaste januarimorgon. Men nu är det sommar, ledighet, massor att läsa och så midsommar; i morrn ska jag köpa matjessill på Limhamns fiskrökeri, nubben ligger redan i frysen och väntar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar