onsdag, augusti 04, 2010

Impulshandling

Det står klart att jag inte kommer iväg på någon semesterresa denna sommar, annat har kommit ivägen och det är ok med en saken. Men det slog mig att jag kunde ta lite av den hopsparade reskassan och köpa mig en ny cykel. Min gamla gröna Skeppshult Natur låter och gnisslar och beter sig efter lite mer än 10 år (utan underhåll).
Så jag läste på en massa internetforum och gjorde tvärt om; jag gick på min magimpuls och mina estetiska preferenser och gav mig iväg och provade en Skeppshult STC Pro, trots att jag läst en mängd intensivt ogillande av Skeppshult (man ska tydligen köpa en Nishiki istället) så köpte jag den för knappa 9000:- hos Fridhems cykelaffär efter en provtur. Den har 8 växlar i navet, skivbromsar, mattsvart ram och är ganska nätt. Läker som tusan att cykla på, så det ska jag göra strax. Den enda bild jag kunde hitta var på en 24 växlad med utanpåväxlar, men ungefär såhär ser den ut (men med vanligt kedjeskydd):

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar