lördag, augusti 28, 2010

Malmöfestivalen, sista dagen

Såg MotoBoy och det lät väldigt bra ända tills bandet på scenen bredvid började ett illa planerat soundcheck. Ska se honom nån annanstans för jag tror det kan vara väldigt fint. Men när soundchecket störde så vred nån upp ljudet på scenen och då började det raspa i ljudsystemet och då var all magin borta. Men i början lät det fantastiskt och han har en väldigt vacker röst pojken.
Sen rusade vi över till Stortorget och såg Teddybears och det var ju rena cirkusen, väldigt häftigt, väldigt mycket hits, väldigt mycket uppträdande. Svårt att inte ryckas med och bli glad av det. Det såg fantastiskt ut och lät väldigt bra. Fast snyggast av dem alla var den blonde pojken precis framför mig i publiken då.
Så taget samman, Malmöfestivalen 2010 har varit utmärkt. Man kunde önskat bättre väder bitvis, regnet gjorde att jag hoppade över den där öresund/mat grejen i början av veckan som lät så bra i programmet. Jag såg inte allt jag tänkte att jag ville se på scenerna heller, men å andra sidan såg jag nästan bara bra saker.
Bäst av allt var definitivt Familjen på Stortorget, det lär jag minnas länge. Det nya mindre området funkade jättebra, men med färre matbodar så blev det långa köer. Variationen på maten lämnar som vanligt en hel del att önska, finns det verkligen inget mer spännande att servera från en festivalbod? Nå, jag gillar vår Malmöfestival väldigt mycket och jag kommer att vara lika på nästa år igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar