torsdag, augusti 19, 2010

Malmöfestival 2010

Dags igen i morgon, jag har varit med om alla utom den första (jag flyttade till Malmö året efteråt). Det är alltid kul, men ofta på oväntade sätt. Utbudet är massivt och brett och man får antingen välja noga eller hoppas på tur eller finna sig i att slumpen visar vägen. Jag har testat alla tre metoderna och de är alla bra. I år har jag ögnat igenom programmet och markerat sånt jag tyckte verkade skoj, de hade en ovanligt bra webbplats i år må jag säga. Så mina utvalda programpunkter finns här, därmed inte sagt att jag verkligen kommer iväg på dem alla. Två scener bredvid varandra nere vid centralen lovar nonstop uppträdanden ("sydsvenskanscenen, postplatsen" i programmet), det kommer att bli bra hoppas jag. Det ser också ut som om det skulle finnas mer variation på matfronten i år än på länge. Grejt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar