söndag, augusti 22, 2010

Mat i Köpenhamn

Mat i Köpenhamn är roligt, det kommer ständigt mer ställen att testa. Noma [karta] åt jag på förra sommaren och det var mer än värt det väldigt höga priset. DN listar en samling andra ställen, jag tänker testa några av deras rekomendationer när jag har tillfälle härnäst; Cofoco [karta], Madklubben [karta], Open [karta], Kødbyens Fiskebar [karta] och möjligen Kiin Kiin [karta].
Aamanns [karta] är fortfarande en massiv favorit med sina underbara smörrebröd, ekologiska tänkande och rimliga priser, dessutom ligger de väldigt bra till när vi är på Statens Museum for Kunst med studenter. Andra dagar på jobb är vi på Kunstindustrimuseet och då blir det ofta mat på Café Petersborg [karta] som är väldigt traditionellt danskt, vilket är fint det med.
Men med DNs artikel i bagaget så ska jag kolla in maten i Kødbyen, helst per cykel en solig höstdag. Kanske rent av återuppleva Zoo där jag inte varit sen jag var liten pojke.

 Smörrebröd från Aamanns

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar