måndag, augusti 30, 2010

Oj då

Upprop idag, inte i morgon. En kollega ringde och meddelade detta när jag satt vid köksbordet och åt gröt i lugnan ro ("vi har upprop om 10 minuter..."). Jag som skulle fixat fika efter uppropet, av det blev det inget alls. Men det löste sig förstås, det gör alltid det.
Dagens lidande bestod i att det var så brått in att jag tvingades åka med Skånetrafikens bussar. Det är en plåga utan dess like; de är sena, långsamma, inställda, skitiga så det stinker om det, svindyra och knökefulla. Cykeln är en befrielse - och de två milen mellan Malmö och Lund går snabbare på cykel än per buss. Skånetrafiken är ett mycket motbjudande företag, om något parti lovade att döda dem så skulle de få min röst helt oavsett vilka andra förslag eller idéer de för fram.
Röstande ja - jag måste poströsta för nu är allt klart för en Romresa den helgen.
171 hem också då, och med det en ihållande ilska, hat mot alla o alla samt huvudvärk, samtliga släppte efter en dryg timma på gymmet, vad gjorde man utan det?
Terminen är igång iaf, och jag fick en rivstart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar