fredag, juli 20, 2012

Mål och planer

Jag sitter och gör upp planer för Rom, har införskaffat två guideböcker till iPaden/iPhonen (mycket praktiskt att få bägge versionerna - och priset på böcker-som-appar är väldigt bra); Eat Rome och Lonely Planets Rome ser lovande ut. Det finns ohyggligt många usla reseguider i app-store annars, men jag upptäckte att man kan få en oändlig mängd gratis podcaster och iTunes-U kurser om Roms historia om man så vill och hinner. Något ska jag ladda ner och lyssna på de kommande dagarna, men det finns så väldigt mycket att lära att det är helt överväldigande. Nåja, något ska jag väl minnas från min egen grundutbildning också.
Jag har satt upp två enkla mål, ting som ska göras: jag ska äta helstekt gris från Er Buchetto och jag ska äta pizza från Pizzarium. Det borde ju vara lätt att fixa! Bägge ställena är synnerligen omskrivna, inget av dem är dyrt. Men först ska jag ut och hitta en rem till min resväska, jag behöver något som gör den lättare att känna igen på flygplatsens bagageband.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar