måndag, juli 09, 2012

Schlagerfestivalen

SVT tänker hålla Eurovisionsschlagerfestivalen 2013 i Malmö, på Malmö Arena. Det är inte mycket att säga om den saken, om jag kan få fatt i en biljett så ska jag dit men chansen är nog ganska liten (och det finns absolut gränser för vad jag vill betala). Jag misstänker nämligen att det är ett evenemang som gör sig bäst på tv, med vänner omkring sig och ett par drinkar för mycket. Det är ju främst ett arrangemang för tv, inte för publiken som är på plats. Malmö Arena har lika lite charm som någon annan idrottsarena - det är betong, lysrör och varmkorv för hela slanten.
Vad som är skoj att se är alla som rasar över att det inte blev Stockholm på alla möjliga nätforum (t.ex. twitter); de är väldigt upprörda men har svårt att finna egna ord för saken, de har över lag väldigt svårt att uttrycka sig så det blir mest en massa trams om Malmö som en krigszon och att det egentligen är Danmark.
Själv ser jag mest fram emot kringarrangemang, och en massa folk som kommer till stan. Kanske till och med Wonk kan vara underhållande den helgen, om tillresta schlagerbögar hittar dit? Om jag tar mig till bögklubb så blir det för första gången på snart 10 år, tänka sig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar