måndag, juli 23, 2012

Nöjet i att förbereda sig

Jag fortsätter med att förbereda mig för Rom, jag har till och med tittat lite på i-appen "Reverse Lobotomy" som man lär sig språk med (via fraser som "gossen sitter i och hunden sitter ovanpå bilen"). Inte för att jag kommer att hinna lära mig någon italienska av att rabbla glosor och fraser innan jag åker, men det är roligt att förbereda sig. Jag har kollat runt på guidade turer (speciellt sådana som handlar om mat) med de verkade alla så väldigt amerikanska. Däremot har jag bokat en tur i Vatikanens trädgårdar eftersom det är det enda sättet att få se dem.
Det är 30° varmt om kvällen i Rom just nu, så jag ska ut och se om jag kan hitta ett par tunna linnebyxor och härrom dagen fann jag (på Åhlens) en ärtgrön bred rem att sätta om väskan. Jag lyssnar på en podcast om Roms (antika) historia medan jag gör annat, även det är en av alla små saker som hjälper till att komma i rätt stämning och vara ordentligt taggad på avresedagen. Allt riktigt spännande händer i ens huvud, så man får se till att använda det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar