fredag, april 12, 2013

Lunch

Sitter hemma och filar på min avhandling, jag har en deadline för ett utsnitt ur den på måndag. Vi ska ha ett doktorandinternat i maj och jag ska delta och innan det ska man lämna ifrån sig ett stadigt stycket intelligent text. Jag får jobba med den saken när jag har tid över och så på heltid om helgerna. Jag har gott hopp om att kunna leverera något som är bra nog att diskutera även om jag skulle ha velat vara längre kommen inför denna chans, den verkar vara ett bra sätt att få input och ju bättre text, desto bättre input. Men, men man måste kunna lämna ifrån sig saker närsom i processen.
Fördelen med att jobba hemma är att jag har en minuts promenad (mestadels ner för mina trappor) till Restaurang Smak på konsthallen som serverade oxrullader idag, de var ok men i efterhand så såg fisken bättre ut. Synd att jag inte orkar äta två luncher på raken. Trevligt ställe är det iaf, min absoluta favorit bland luncher i Malmö.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar