tisdag, april 09, 2013

Springa


Bra dag för en löprunda, numera oftast i Pildammsparken då den ligger precis utanför dörren. Juste att ha en park så nära, men alla vägar, inklusive löpspåren, är fulla av folk som sakta vaggar fram fem i bredd. Man får vara beredd på att springa runt oändliga mängder människor som dricker latte, röker och pratat i telefon hela tiden. Allt för ofta är de dessutom iförda löparkläder + skor så man misstänker att de mest ägnar sig åt att berätta (per telefon) för vänner om hur de är ute och tränar. De kommer att bli väldigt besvikna på resultatet av den träningen.
Nåja, för egen del så känns det lysande. Jag tror inte det blir något Göteborgsvarv i år eftersom tiden är för kort för att komma i form för den saken, men Malmömilen ska inte vara något problem och om sommaren blir bra så tar jag någon av halvmarorna i slutet av dem, i Köpenhamn eller Malmö.
Nya löparskor, det är alltid roligt att börja säsongen med sådana. Nike Structure 16 i en illande gulgrön färg. Just färgen var inte något jag tänkte över när jag köpte dem, de kommer ändå att vara så skitiga efter ett par veckor att det kvittar, men jag har haft modellen inan och de ger just det ganska stadiga pronationsstöd jag behöver. Barfotalöpning är inte min grej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar