söndag, april 21, 2013

Söndag

Jag har fortfarande väldigt röda ögon, men de känns inte lika besvärliga längre och jag kan läsa igen. Det är bra för jag behöver läsa om Vetandets arkeologi, upptäckte att jag ägde den på svenska vilket är praktiskt. Jag har läst mitt engelskspråkiga exemplar innan, jag har på tok för mycket böcker och ingen ordning på dem än.
Köpte på impuls nya sneakers, Adidas Beckenbauer. Noterade det något udda i att det säljs skor som marknadsförs med en fotbollsspelare som var stor när jag var riktigt liten. Har vaga minnen av att dessa skor (fast med dubbar) var de fotbollskor alla pojkar ville ha, men att de var dyra. Jag spelade inte fotboll, så det är inte mina pojkdrömmar.
Solsken och värme ute, jag måste ut en tur och skrämma folk med mina odöda ögon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar