lördag, april 13, 2013

Manusarbete

Nu börjar det brinna i knutarna, deadline för att lämna ifrån mig en version av avhandlingstext på måndag. Jag kan konstatera att jag har text och att den i långa stycken är så som jag vill att den ska vara, men att det är fullt av hål och luckor i den och att den bitvis är som en gles väv. Jag vet ju vad som ska in, de läsare som får den har ingen aning.
Nåja, jag kan iaf se mina tankar och mina frågeställningar - liksom min metod. En dag till med arbete och sedan ska jag kunna skicka en version jag kan tåla att bli kritiserad för. Jag är inte rädd för kritik längre, bara för att ha lämnat ifrån mig något som är sämre än vad jag förmår. Nu längtar jag efter ett välförtjänt glas vin, lite sällskap, proscuttio, lasagne och glass!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar