söndag, april 28, 2013

Jobb och semestertider

Det är den tiden på året då man börjar drömma om semester och att resa bort. Jag ska iofs bort på jobb innan dess; först Berlin med studenterna på fortsättningskursen i konsthistoria och visuella studier och sedan på vidareutbildning i att undervisa på engelska vid universitetet i Southampton (om möjligt så ska jag göra en snabbvisit på ett par dagar i London på hemvägen).
Men jag passade på att boka några privata semesterresor också; 6 nätter i Rom med Mårten i slutet av juni och så en vecka på Kreta med Linus i augusti. Så oavsett hur vädret blir här hemma så kommer jag att ha sol och värme vid medelhavet. Sen hoppas jag kunna ordna med en tur till Kyoto i oktober, men det är inte alls färdigplanerat.

Hotell bokat vid Largo de Torre Argentina, mitt i Rom
och i Chania på Kreta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar