tisdag, april 09, 2013

Visitkort 2013

Jag gillar visitkort, inte för att jag använder dem särskilt ofta (och när jag använder dem så är det vanligen mitt standardiserade jobb kort från Lunds universitet) men kanske mer för att de är ett sätt att uttrycka sig själv på via grafisk formgivning på en mycket begränsad yta, och för hoppet att jag ska finna en anledning till att bruka dem. De har dessutom blivit väldigt billiga att producera (så länge man inte vill ha blysatta handgjorda kort, det är en helt annan story). Den här gången använde jag Moo, trixade inte så mycket utan använde deras webbaserade designverktyg istället för att göra ett original i ett annat program och ladda upp det. De gav dessutom bort 50 kort baserade på ens facebook-profil, vilket gav ett lite platt resultat men är en juste idé, det genererar flera versioner av vad som textmässigt är samma kort och minimerar designinsatsen.
Versionen jag satte ihop själv (t.v.)  är lackad så den har en ganska fin lite plastbelagd kvalitet som funkar utmärkt för detta utseendet. Jag vet inte vilket visitkort i räkningen detta är, kanske mitt 10:e och 11:e? Jag borde sluta, men jag har iaf börjat beställa dem i väldigt små serier, 50 st åt gången.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar