lördag, september 07, 2013

Än det ena, än det andra

Midnattsloppet rusade föbi, där var många deltagare och de såg ut att ha det roligt. Första gänget kom fort som de brukar - målgång nån gång strax efter 30 min skulle jag tro, sen kom den mycket större klungan ivriga motionärer (bland vilka jag springer). Det var inte lätt att plåta löpare om natten, jag är inte en bra actionfotograf. Skulle ha ställt in fast fokus och kört med motor från början. Å andra sidan så är jag inget proffs så jag slipper skämmas ändå.Kvällen innan, i fredags, så var Äpan här för lite mat å han lekte med kameran. Det blev en del bra bilder där. Det är skoj att se sig själv ur oväntade oposerade vinklar ibland. Det är också väldigt mycket enklare att ta bilder hemma hos mig än på en mörk gata där motivet springer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar