torsdag, september 26, 2013

Tempo

Jag var ute och sprang, hade föresatt mig att springa ett varv i Pildammsparken, 3 km, så fort jag nu kunde. Hemkommen från jobbet så var jag inte i toppform för löpning och det var lite trögt att ta mig ut men det mesta lättade fort. "Så fort jag kan" är en lite besvärlig idé, jag kan springa fortare än såhär för jag vare sig spydde eller kollapsade när jag kom fram. Det handlar istället om att springa så fort jag tror att jag kan klara ett varv på, och det gick fint: 4,44 min/km är väldigt bra för att vara mig. Nu ska jag bara pressa mig till att ta 10 km i samma tempo lagom till nästa sommar - jag vill springa Malmömilen och Midnattsloppet, och göra det på tider under 50 min. Snart helg, den ska jag viga åt att plugga och att koka en oxbringa (med rotmos till).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar