onsdag, september 25, 2013

Höstens planer

Eftersom Måns är på uppdrag i Loiredalen så satte jag och Cecilia oss ner och tittade på hur vi ska lägga upp årets Parisresa. Aningen utanför vad jag borde göra då jag i år avsagt mig den exkursionen; under vinterns och vårens neråtperioder när kroppen knappt var med så fick jag igenom att jag bara skulle vara med på en exkursion i år, den till Berlin. Men nu är det andra tider så även om jag vare sig får traktamente eller lön för Parisresan så är jag med och då kan jag lika väl se över ett program när det börjar dra ihop sig och vi har lite tight med bemanning. Det kommer att bli en utmärkt resa, vi har fått in så många olika ting. Synd bara att Gustave Moreaus ateljé är stängd för renovering i år för vi bor så nära. Ingen opera och ingen balett för oss lärare heller, det gavs inga föreställningar som vi hinner med. Så det blir till att sikta på riktigt bra mat om kvällarna istället! Å jag, jag har inget ansvar för någonting! Studenterna vi ska åka ut med sitter dess dagar och jobbar hårt med föreläsningar de ska hålla för oss och varandra, det är ett mycket bra gäng så jag ser fram emot att resa ut med dem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar